Over Berkdijk Bloemen & Co bv

boeketAl sinds 1956 is Berkdijk bloemen & Co bv dé vakbloemist voor bedrijven en particulieren in Tilburg en omstreken. Berkdijk bloemen & Co bv is een echt familiebedrijf. Huidig eigenaresse Erica Tilemans nam het bedrijf over van haar vader en moeder, die het weer van haar vader en moeder overnamen. Alle kennis en ervaring wordt zo elke keer overgedragen in de familie.

Al 60 jaar staan we bij Berkdijk bloemen & Co garant voor dagelijks veilingverse bloemen. Hiermee worden de mooiste bloemcreaties gemaakt die verkocht worden in de winkel aan de Berkdijksestraat. Door de jaren heen gaan we ook mee met de trends en ontwikkelingen. In de winkel vind je bijvoorbeeld ook aanverwante artikelen zoals woonaccessoires. En naast een bezoek aan de winkel kun je ook online je bestelling plaatsen in onze vernieuwde webshop.

Bloemen bezorgen

Al onze soorten boeketten, planten, arrangementen en bloemabonnementen bezorgen we ook bij jou thuis. Berkdijk bloemen & Co bv is aangesloten bij Fleurop Interflora. Hierdoor kunnen wij in Nederland en in meer dan 135 andere landen bloemen laten bezorgen. Je bestelling is dan ook voorzien van de 7 dagen vaasgarantie van Fleurop.

Bloemen bestellen bij Berkdijk

Voor je bestellingen kun je gebruik maken van onze bestelshop (op factuur mogelijk middels een bedrijfsaccount). Daarnaast kun je je bestellingen doorgeven per email: info@berkdijk.nl of telefonisch: 013-4682175. Als je vóór 14.00 uur je bestelling aan ons doorgeeft, bezorgen wij je bloemen nog dezelfde dag. In onze webshop betaal je makkelijk online, zo hoef je verder nergens meer aan te denken!

Al je persoonlijke wensen in een boeket

Voor het samenstellen van een boeket bestaan oneindig veel mogelijkheden. Ons gespecialiseerd team heeft veel ervaring en adviseert je graag over de soorten boeketten en alle mogelijke combinaties. Al je specifieke wensen vertalen wij naar de mooiste bloemcreaties. Al 60 jaar lang is het onze passie om bloemen, kleuren en verpakking zo te combineren dat ieder boeket persoonlijk wordt en het een feest is om een boeket te geven of te ontvangen!

Bekijk ook onze Facebook pagina voor fleurige inspiratie.