Over Berkdijk Bloemen & Co bv

boeketAl sinds 1956 is Berkdijk bloemen & Co bv dé vakbloemist voor bedrijven en particulieren in Tilburg en omstreken. Berkdijk bloemen & Co bv is een echt familiebedrijf. Huidig eigenaresse Erica Tilemans nam het bedrijf over van haar vader en moeder, die het weer van haar vader en moeder overnamen. Alle kennis en ervaring wordt zo elke keer overgedragen in de familie.

Van winkel naar webshop

Al 65 jaar staan we bij Berkdijk bloemen & Co garant voor dagelijks veilingverse bloemen. Hiermee maken we de mooiste bloemcreaties.

Onze winkel aan de Berkdijksestraat bestaat sinds 1956. In die jaren hebben we met veel passie en plezier klanten geholpen met boeketten, bloemstukken, accessoires en meer. Helaas bleek door de toenemende vraag van online bestellingen dit steeds moeilijker te combineren met de winkel. Om de kwaliteit die klanten van ons gewend zijn te waarborgen, hebben we besloten per 15 november 2021 onze aandacht helemaal te gaan richten op onze webshop. Onze winkel is alleen nog open op afspraak voor het ophalen van online bestellingen en voor rouwwerk. 

Bloemen bezorgen

Al onze boeketten, planten, arrangementen en bloemabonnementen bezorgen we ook bij jou thuis. Berkdijk bloemen & Co bv is aangesloten bij Fleurop Interflora. Hierdoor kunnen wij in Nederland en in meer dan 135 andere landen bloemen laten bezorgen. Je bestelling is dan ook voorzien van de 7 dagen vaasgarantie van Fleurop.

Bloemen bestellen bij Berkdijk

Voor je bestellingen kun je gebruik maken van onze bestelshop (op factuur mogelijk middels een bedrijfsaccount). Daarnaast kun je je bestellingen doorgeven per email: info@berkdijk.nl of telefonisch: 013-4682175. Als je vóór 14.00 uur je bestelling aan ons doorgeeft, bezorgen wij je bloemen nog dezelfde dag. In onze webshop betaal je makkelijk online, zo hoef je verder nergens meer aan te denken!

Al je persoonlijke wensen in een boeket

Voor het samenstellen van een boeket bestaan oneindig veel mogelijkheden. Ons gespecialiseerd team heeft veel ervaring en adviseert je graag over de soorten boeketten en alle mogelijke combinaties. Al je specifieke wensen vertalen wij naar de mooiste bloemcreaties. Al 65 jaar lang is het onze passie om bloemen, kleuren en verpakking zo te combineren dat ieder boeket persoonlijk wordt en het een feest is om een boeket te geven of te ontvangen!

Bekijk ook onze Facebook pagina voor fleurige inspiratie.