Abonnement

bloemenabonnementZakelijk bloemenabonnement

Entree, receptie, vergaderzaal, kantoor, wachtruimte, bureau... Plaatsen binnen je bedrijf waar het Berkdijk bloemenabonnement uitkomst kan bieden. Door een mooie vaas met bloemen creëer je een representatieve uitstraling en prettige werksfeer.

Het Berkdijk bloemenabonnement bestaat uit een bloemenarrangement dat 1- of 2-wekelijks bij je wordt bezorgd. Het arrangement wordt door ons geleverd in een leenvaas of schaal. Vanzelfsprekend maken wij het arrangement passend bij de ruimte waar het komt te staan, daarbij inspelend op de verschillende seizoenen.

Het abonnement is geen contractuele verplichting. Je kunt deze service op elk gewenst moment opzeggen. Het Berkdijk bloemenabonnement is daardoor flexibel, makkelijk en voordelig. Graag komen we bij je langs voor een persoonlijk advies.

groot blauw wit hortensiaabonnement danique daliazakelijk abonnement boeket

Seizoensabonnement

Vijf keer per jaar een nieuw arrangement op kantoor, bij de receptie of waar dan ook? Dan kun je bij Berkdijk Bloemen kiezen voor een seizoensabonnement, bestaande uit zijde bloemen en diverse houtstronken. Je ontvangt 5 keer per jaar een verrassend arrangement wat past bij het seizoen en de stijl van jouw bedrijf.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen via email: info@berkdijk.nl of telefonisch: 013-4682175.

seizoensarrangement bloesemmandje zomer

Bloemenabonnement voor thuis? 

Wil je thuis wekelijks, tweewekelijks of bijvoorbeeld maandelijks een mooie, verse bos bloemen ontvangen? Ook dat kan. Bel ons gerust voor de mogelijkheden en tarieven. 

Origineel cadeau: geef een bloemenabonnement

Je kunt ook een bloemenabonnement cadeau geven aan iemand. Een zeer leuk en origineel cadeau. Het particuliere abonnement bestaat uit een leenvaas met verse bloemen welke door Berkdijk Bloemen bezorgd wordt op elk gewenst adres. Dit kan desgewenst wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. 

Uiteraard houden wij bij elke levering rekening met de wensen en voorkeuren van de ontvanger. De looptijd van dit abonnement is afhankelijk van je budget en wensen. 

Het particuliere Berkdijk bloemenabonnement wordt bijvoorbeeld veel geleverd in verzorgingshuizen. De bloemen staan al in de vaas, de ontvanger hoeft zelf niets aan deze levering te doen, maar geniet toch van een mooi boeket bloemen.